Matečná: Dokončíme priority, ktoré sme začali v roku 2016

NETKY.SK • 22 Marec 2018, 14:14 • 2 min
Matečná: Dokončíme priority, ktoré sme začali v roku 2016

BRATISLAVA - Staronová šéfka Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR a podpredsedníčka vlády SR Gabriela Matečná (nominantka SNS) plánuje po svojom štvrtkovom znovuvymenovaní do úradu dokončiť priority, ktoré začala po svojom nástupe na MPRV SR v roku 2016.

slovakia

left justify in out

"Prioritami budú pre nás zdravé potraviny, spokojný slovenský spotrebiteľ, to, že viera nie je vecou, a systémové opatrenia v podobe zelenej nafty pre poľnohospodárov. To (všetko) je niečo, musím povedať, sa aj trochu teším, že mi je cťou, dokončiť to," povedala.

 

Podľa nej bude v ďalšom období dôležitý štýl vládnutia, akým kabinet bude vládnuť, akým spôsobom sa programové vyhlásenie vlády naplní. "Sme transparentný, otvorený úrad, novinári k nám majú stále dvere otvorené a ak bude potrebné, môžeme byť ešte transparentnejší," odkázala Matečná médiám.

 

Novým predsedom vlády, ktorý vo funkcii vystriedal Roberta Fica (Smer-SD), sa stal Peter Pellegrini (Smer-SD). Do funkcie ho vo štvrtok vymenoval prezident SR Andrej Kiska. Následne vymenoval aj ostatných členov nového kabinetu. Ministerstvo pôdohospodárstva opäť povedie Gabriela Matečná.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies