FOTO Máte zbytočné 2 milióny dolárov? Môžete mať dom priamo v Disney Worlde

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 17:00 • 2 min
FOTO Máte zbytočné 2 milióny dolárov? Môžete mať dom priamo v Disney Worlde

ORLANDO – Chceli by ste žiť na jednom z najšťastnejších miest na svete? Teraz je tá pravá chvíľa, pretože na trhu s nehnuteľnosťami sa objavila nádherná vila priamo v Disney Worlde na Floride.

slovakia

left justify in out

Oblasť Golden Oak v Disney rezorte na Floride ponúka nádherné domy aj pre najnáročnejších. Môžete si vybrať dom v stredomorskom či toskánskom štýle, alebo usadlosť z francúzkeho, holandského či talianskeho vidieka. Ak máte zbytočné dva milióny dolárov, tak sa môžete okamžite sťahovať.

Keď si však zoberiete do úvahy fakt, že všetky domy v Golden Oak stoja vo vnútri Disney Worldu, tak je to určite dobrá investícia.

 



V domoch nájdete rôzne Disney motívy od lustrov s Popolúškou až po Mickey Mousa na schodiskovom zábradlí. Domy sú približne 10 minút chôdze od hlavnej brány Disney Worldu, takže si tam môžete zájsť kedykoľvek vás napadne. Samozrejme vstup je pre všetkých majiteľov domov zdarma.

K dispozícii je aj klub pre obyvateľov týchto domov a samozrejme tím miestnych domovníkov. Ceny sú síce trochu vyššie, ale kto by už pozeral na pár miliónov, keď jeho deti môžu vyrastať v spoločnosti Disney postavičiek...

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies