Máte stále chuť na sladké? Pomocou týchto rád s ňou skoncujete

NETKY.SK • 5 November 2016, 15:04 • 2 min
Máte stále chuť na sladké? Pomocou týchto rád s ňou skoncujete

BRATISLAVA - Chcete trošku schudnúť ale ovláda vás stále chuť na sladké? Pomocou novej diéty na sladké po ôsmich týždňoch ani nepomyslíte.

slovakia

left justify in out

Podľa posledných výskumov sa najrýchlejšie zhadzuje váha s maximálnou denným príjmom 800 kilokalórií za deň - čo činí 3 360 KJ a musíte to vydržať po dobu ôsmich týždňov.

 

Základom diéty, ktorá by sa dala nazvať osmičková je zbaviť sa cukru, po ňom sa totiž veľmi skoro dostaví ďaleko väčší hlad, ktorý vás donúti zjesť veľa porcií navrch.

 

Ak chcete schudnúť musíte obmedziť cukry a sacharidy, šumivé sladké nápoje, zákusky, ale aj chlieb, rožky, zemiaky, bielu ryžu či cestoviny. Telo sa od škodlivín očistí najlepšie v noci počas spánku, ale aj ráno, preto osmičková diéta radí vypustiť občas raňajky h a dať si rovno obed spoločne s raňajkami, či vypustiť večeru a miesto poriadne výživnej porcie si dopriať napríklad polievku miso.

 

Pár tipov ako to hravo zvládnuť:

- Naplánujte si jedálniček dopredu.

- Prijímajte 2-3 litre tekutiny denne, dodržiavanie pitného režimu pomáha prekonať únavu, bolesť hlavy, ale aj hlad.  

- Jedzte viac polievok, sú lacnejšie a pomôžu vás zasýtiť.

- Skúste nahradiť cestoviny či zemiaky napríklad karfiolom, cuketovými špagetami (plátky cukety nastrúhanej škrabkou sa dajú ohriať a použiť namiesto prílohy) alebo kapustou.

- Hlad vám pomôžu potlačiť horúce nápoje (káva, čaj, ale aj polievka)

- Zredukujte príjem alkoholu. 
 

 

 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies