Máte problém so spánkom? Na Slovensku vznikol svetový unikát, ktorý to vyrieši!

NETKY.SK • 18 Október 2017, 12:30 • 2 min
Máte problém so spánkom? Na Slovensku vznikol svetový unikát, ktorý to vyrieši!

V malebnej slovenskej dedinke sa konečne dosýta vyspíte!

slovakia

left justify in out

V poslednom období pribúdajú u ľudí poruchy spánku.  Bežný človek to nemusí vnímať ako nejaký alarmujúci jav, veď predsa každý má z času na čas problém zaspať. Ale ak sa to opakuje dennodenne, vtedy sa to už skutočne mení na závažný problém.

 

Súčasná doba je plná stresu, ľudia sú prepracovaní, a to sú faktory, ktoré ovplyvňujú okrem iného aj kvalitu spánku. Pokiaľ si do postele líhame síce ukonaní, no s hlavou plnou búrlivých myšlienok, v zaspávaní nám môžu prekážať aj nepatrné zvuky. Nehovoriac o tom, ak za oknami máme rušnú ulicu plnú svetla. Zúfalí a unavení často siahame po liekoch na spánok, no existuje aj oveľa lepšia a zdravšia alternatíva.

 

V malebnej dedinke Krajná Porúbka na poľských hraniciach otvorili prvý spánkový rezort na svete. Čo nám takéto miesto môže ponúknuť? Úplnú tmu a absolútne ticho, v ktorom sa upokojí aj ten najväčší vír myšlienok.

 

Útulná chatka poskytne útočisko pre každého človeka unaveného z ruchu veľkomesta a náročného životného štýlu. Nakoľko má len približne 46 obyvateľov a od najbližšieho väčšieho mesta je vzdialená 20 kilometrov, hluk áut a svetelný smog by sme tam našli len ťažko. Vzhľadom na to, že obyvatelia sú prevažne starší, nestretnete sa tu ani so žiadnou „divokou“ zábavou.

 

Táto pohraničná dedinka sa teda javí ako miesto vhodné na poriadny „reset“ a, samozrejme, konečne sa tam aj vyspíte!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies