Máte plné zuby Valentína? Nápad tejto ZOO vás poriadne pobaví!

NETKY.SK • 14 Február 2019, 11:15 • 2 min
Máte plné zuby Valentína? Nápad tejto ZOO vás poriadne pobaví!

Opustil vás partner a vy na neho máte ťažké srdce? Istá ZOO vás tej krivdy vtipne zbaví, a to práve na Valentína!

slovakia

left justify in out

Už sa neviete dočkať, ako dnes sociálne siete zaplavia „presladené“ fotky šťastných párikov? Ste práve v životnej fáze, kedy podobné prejavy skutočne vidieť nepotrebujete? Skúste sa na to pozrieť s dávkou humoru. Toto vymyslela istá americká ZOO!

 

img

 

Takmer každý z nás aspoň raz v živote zažil ťažký rozchod. Preniesť sa cez toho obdobie naozaj nie je jednoduché, tobôž ak sa križuje so sviatkom zamilovaných a všetko naokolo nám pripomína, že sme ostali sami. Ak vám bývalý partner ublížil a vy to jednoducho nedokážete spracovať, pomôcť by mohol aj humorný nápad El Paso ZOO, ktorá záujemcom ponúka možnosť pomenovať švába po svojom ex. Ten sa následne stane potravou pre surikaty! Aby sa vám dostatočne uľavilo, celý proces si môžete pozrieť v priamom prenose prostredníctvom livestreamu.  

 

img

 

Treba povedať, že tento šikovný marketingový ťah zoologickej záhrade skutočne vyšiel. V priebehu niekoľkých dní sa poriadne zviditeľnila a ľudia sa začali o dianie za jej bránami zaujímať oveľa viac. Organizátori akcie tak zabili dve muchy jednou ranou. Uľavili ľuďom po rozchodoch a dali o sebe vedieť do celého sveta. Ako dodali, event mal taký úspech, že švábmi nenakŕmia len surikaty, ale aj mnohé iné zvieratá, ktoré sa nimi živia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona