Matěj Hádek zo všetkého najviac uznáva súdržnú rodinu

NETKY.SK • 24 August 2015, 15:47 • 2 min
Matěj Hádek zo všetkého najviac uznáva súdržnú rodinu

BRATISLAVA - Český herec Matěj Hádek si zo všetkého najviac v živote cení fungujúcu a súdržnú rodinu.

slovakia

left justify in out

„Rodina je pre mňa najviac. Ako hovorí môj otec, 'Rodina je na hovno, akurát nikto nič lepšie nevymyslel',“ zasmial sa herec v rozhovore pre agentúru SITA.


Bratom Hádekovcom rodičia od malička vštepovali rovnaké hodnoty, povahovo však bývali Matěj a Kryštof vždy odlišní. „Ja som sangvinik so sklonmi k cholerizmu a Kryštof je sangvinik posunutý skôr k flegmatikovi. Je pokojnejší, rieši veci s väčším nadhľadom. Ja sa zvyknem vytočiť do obrátok,“ priznal Matěj. Medzi sebou sa však bratia hádať nezvykli. „Nikdy sme sa vyslovene nehádali, skôr by sa to dalo prirovnať k takej výmene názorov. Môžeme si dovoliť nadštandardnú komunikáciu - tým, že sa poznáme a sme jedna krv. Keď Kryštof niečo povie, neberiem si to osobne - naopak, prvé, nad čím premýšľam, je, čo tým vlastne chcel povedať. Nie som vo vzťahu k nemu vzťahovačný, vždy si uvedomujem, že sme predovšetkým bratia,“ uviedol 39-ročný rodák z Prahy. S Kryštofom sú podľa jeho slov v kontakte každý deň. „Bohužiaľ, už to nejde tak, ako predtým, ale stále držíme pri sebe. Kryštof je dobrák od kosti, je to skvelý chalan,“ uzavrel Matěj.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies