Matěj Hádek sa nerád na seba pozerá

NETKY.SK • 29 August 2016, 15:48 • 2 min
Matěj Hádek sa nerád na seba pozerá

BRATISLAVA - Český herec Matěj Hádek podľa vlastných slov už nejaký čas nesleduje filmy, v ktorých hrá.

slovakia

left justify in out

„Ja som perfekcionista, ale nepozerám sa už na veci, v ktorých hrám. Začalo mi to tak prekážať, že už to nerobím. Vidím totiž len chyby a chyby. A ukážte mi normálneho človeka, ktorý na seba hodinu a pol pozerá do zrkadla. To nikto normálny nevydrží, sú to muky,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Za uplynulý rok známy herec vraj nevidel hneď niekoľko filmov, v ktorých účinkoval. „Nevidel som Kobry a užovky, nevidel som ani Jana Husa... Ľudia mi síce dávajú feedback, za to som rád a teší ma to, vždy im poviem, že je to od nich milé a poďakujem sa, no s pozeraním sa na seba sa jednoducho neviem stotožniť,“ poznamenal 40-ročný rodák z Prahy. „A strašne ma nebaví ani o sebe hovoriť. Je to čím ďalej, tým horšie... Rozhovory s hercami ma celkovo vôbec neberú. Prečítal by som si rozhovor s nejakým vedcom alebo s doktorom, s niekým takým, ale s hercom? V tom nevidím nejaký zmysel,“ dodal Hádek, ktorý si podľa vlastných slov momentálne užíva voľno. „Teraz nemám nič, do konca roka nepracujem. Odmietol som nejaké ponuky, kým nemám deti a rodinu, tak si to môžem dovoliť. Na budúci rok chystáme zároveň dva projekty s Vladimírom Michálkom, o tom ale nechcem zatiaľ veľa hovoriť, jeden je v štádiu úplného zrodu a druhý už má scenár. Plus by som mal ešte točiť rozprávku zo Zdeňkom Troškom, takže na budúci rok toho bude dosť, teraz zbieram energiu,“ uzavrel Hádek.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies