MasterCard kupuje britskú DataCash za 333 miliónov libier

NETKY.SK • 20 August 2010, 08:20 • 2 min
MasterCard kupuje britskú DataCash za 333 miliónov libier

MasterCard kupuje britskú DataCash za 333 miliónov libier - Svet Spoločnosť MasterCard kupuje za 333 miliónov libier (405,83 milióna eur) britskú spoločnosť DataCash Group, ktorá zabezpečuje elektronické platby pre zákazníkov nakupujúcich tovar na interne

slovakia

left justify in out

Spoločnosť MasterCard kupuje za 333 miliónov libier (405,83 milióna eur) britskú spoločnosť DataCash Group, ktorá zabezpečuje elektronické platby pre zákazníkov nakupujúcich tovar na internete.
      MasterCard, druhý najväčší prevádzkovateľ kreditných a debetných kariet na svete, oznámila, že za jednu akciu DataCash Group zaplatí 360 pencí, čo znamená 54-% prémiu oproti stredajšej uzatváracej hodnote akcií britskej spoločnosti.
      Americká firma sa pre akvizíciu DataCash Group rozhodla najmä preto, aby využila rastúci záujem ľudí o online nákupy, ako aj na rozšírenie svojho biznisu mimo domáceho trhu.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona