Massimo Moratti sa vzdal postu čestného prezidenta v Interi Miláno

NETKY.SK • 23 Október 2014, 18:58 • 2 min
Massimo Moratti sa vzdal postu čestného prezidenta v Interi Miláno

MILÁNO - Vo štvrtok sa vzdal postu čestného prezidenta talianskeho futbalového klubu Inter Miláno jeho bývalý šéf Massimo Moratti, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Moratti bol prezidentom Interu 18 rokov. Titul čestného prezidenta dostal minulý rok potom, ako uzavrel predaj majoritného balíka akcií indonézskemu obchodníkovi Erickovi Thohirovi. Vo štvrtok Morattiho spoločnosť vydala komuniké o tomto kroku, z pozície klubového viceprezidenta tiež odstúpil Morattiho syn Angelomario a rezignácie podali aj členovia klubovej rady Rinaldo Ghelfi a Alberto Manzonetto. Talianske médiá priniesli správy, že Moratti a Thohir sa nezhodli v otázke budúceho smerovania Interu, ktorý momentálne trénuje Walter Mazzarri. Morattiho spoločnosť ale stále kontroluje 29,5 percentný balík akcií Interu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona