Massachusetts bojuje s ďalšou vlnou sneženia

NETKY.SK • 16 Február 2014, 12:24 • 2 min
Massachusetts bojuje s ďalšou vlnou sneženia

BOSTON - Ďalšia vlna sneženia postihla severovýchod Spojených štátov, kde ľudia ešte zápasia s následkami predchádzajúcich zimných búrok.

slovakia

left justify in out

V Massachusetts meteorológovia očakávajú vyše 35 centimetrov nového snehu, informovala dnes tlačová agentúra AP.

V Bostone začalo snežiť v sobotu večer miestneho času a predpokladá sa, že najnovšia víchrica postihne hlavne Nové Anglicko. Podľa predpovede má silno snežiť vo východnom Massachusetts, a tiež v Connecticute, pozdĺž hranice s Rhode Islandom, kde by mohlo napadnúť 20 až 25 centimetrov snehu.

 

Po tom, ako vo štvrtok v newyorskom Central Parku napadlo 30 centimetrov snehu, pribudli ďalšie takmer štyri centimetre nového snehu.

Najnovšia zimná búrka môže byť podobná blizardu. Bostonský starosta Martin Walsh oznámil, že mesto pripravilo vyše 600 snehových pluhov, nákladných áut a ďalšej techniky, aby sa situácia zvládla. Pre prípad potreby budú k dispozícii aj ďalší policajti, hasiči a záchranári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies