Massa rokuje s Lotusom, v hre je aj McLaren

NETKY.SK • 17 September 2013, 08:14 • 2 min
Massa rokuje s Lotusom, v hre je aj McLaren

RIO DE JANEIRO - Avizovaný príchod Kimiho Räikkönena do stajne F1 Ferrari by nakoniec nemusel až tak bolieť Felipeho Massu, ktorý fínskemu jazdcovi na konci sezóny uvoľní v talianskom tíme miesto.

slovakia

left justify in out

Brazílčan priznal, že medzi tímami, s ktorými rokuje o novej zmluve, je i doterajší Räikkönenov zamestnávateľ Lotus a v hre je aj McLaren. Lotus na odchod Räikkönena reagoval vyhlásením, že je v kontakte s niekoľkými pilotmi a že chce otázku jazdeckého zloženia pre budúcu sezónu vyriešiť v krátkej dobe. Massa neskrýva, že sa mu Lotus javí ako najlepší možný variant medzi stajňami, v ktorých by bolo možné nájsť miesto."Pokračujeme v spoločných rokovaniach. Lotus má podľa môjho názoru konkurencieschopné auto, čo je presne to, po čom túžim," uviedol 32-ročný pretekár pre brazílsky denník Globo Esporte.

Vicemajster sveta z roku 2008 ale súčasne pripustil, že už rokoval aj s predstaviteľmi McLarenu."Nadviazali sme nejaké kontakty... S Lotusom však boli rozhovory na veľmi dobrej úrovni," dodal Massa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies