Masový vrah: Brazílčan sa priznal k 39 vraždám!

NETKY.SK • 17 Október 2014, 12:54 • 2 min
Masový vrah: Brazílčan sa priznal k 39 vraždám!

RIO DE JANEIRO - Brazílska polícia v noci na dnes oznámila, že zadržala podozrivého, ktorý sa priznal k 39 vraždám. Podľa vyjadrení svojho právnika bol muž k priznaniu donútený a vraždy nespáchal. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Norton Ferreira, vyšetrovateľ v brazílskom meste Goiania, povedal, že polícia spojila s vraždami najmenej šiestich žien zbraň, ktorú našla v dome 26-ročného Tiaga Rochu.

 

Ferreira vyhlásil, že Riochu zatkli ešte v utorok. Priznal sa k najmenej 33 ďalším vraždám v oblasti brazílskeho stredozápadu. Vraždiť údajne začal v roku 2013. Medzi jeho údajnými obeťami bolo niekoľko mladých žien, ale aj bezdomovci.

 

Thiago Vidal, Rochov obhajca, povedal pre denník Folha de S.Paulo, že jeho klient sa priznal k zločinom, ktoré nespáchal, kvôli agresívnemu priebehu výsluchu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies