Maskovaný a ozbrojený muž prepadol banku v Bratislave

NETKY.SK • 23 Júl 2013, 11:40 • 2 min
Maskovaný a ozbrojený muž  prepadol banku v Bratislave

BRATISLAVA - Na Saratovskej ulici v bratislavskej Dúbravke dnes ráno po 9.00 h prepadli banku. Lúpež sa obišla bez zranení.

slovakia

left justify in out

"Podľa doterajších informácií vošiel neznámy ozbrojený muž maskovaný šiltovkou a šatkou do pobočky banky a pod hrozbou zbrane žiadal od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti. Žena mu v obave o svoj život a zdravie vydala dosiaľ presne nevyčíslenú hotovosť," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Na mieste sú v súčasnosti policajti.

 

Muž, po ktorom polícia pátra, je vysoký asi 170 cm, podľa odhadov má približne 35 rokov. "Podľa doterajších informácií bol muž počas prepadnutia maskovaný šatkou a slnečnými okuliarmi, na hlave mal hnedú šiltovku s čiernym šiltom, na sebe mal mať bielu bundu, na rukách rukavice a v ruke igelitku," spresnila hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona