Maskot Slovana dostal meno Bobo, ponesie prezývku Dubovského

NETKY.SK • 20 Október 2011, 20:13 • 2 min
Maskot Slovana dostal meno Bobo, ponesie prezývku Dubovského

Maskot Slovana dostal meno Bobo, ponesie prezývku Dubovského - Futbal Fanúšikovia slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava vybrali meno klubovému maskotovi. Bude sa volať Bobo, čo bola prezývka bývalého slávneho útočníka belasých Petra Dubovsk

slovakia

left justify in out

img

Fanúšikovia slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava vybrali meno klubovému maskotovi. Bude sa volať Bobo, čo bola prezývka bývalého slávneho útočníka "belasých" Petra Dubovského. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.
Za meno maskota, ktorý má tvar znaku klubu s pridanými rukami a nohami, hlasovalo vyše 1000 priaznivcov. V ankete na sociálnej sieti získal najviac hlasov práve Bobo, pričom v ponuke boli ešte mená Slovaník a Šampión. Výber pochválil aj bývalý hráč, tréner a generálny riaditeľ Slovana Dušan Tittel. "Vynikajúci výber, potešilo ma to. S Peťom som hrával a bol to ozaj výnimočný hráč. Teším sa, že aj touto symbolikou dávajú fanúšikovia najavo, že im záleží na histórii Slovana a na výnimočných hráčoch," uviedol.
Diváci na Pasienkoch budú mať možnosť vzhliadnuť maskota aj počas štvrtkového zápasu F-skupiny Európskej ligy proti francúzskemu tímu Paríž Saint-Germain.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies