Masi Oka si zahrá v minisérii Heroes Reborn

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 09:09 • 2 min
Masi Oka si zahrá v minisérii Heroes Reborn

LOS ANGELES - Japonsko-americký herec Masi Oka sa predstaví v pripravovanej minisérii Heroes Reborn. Informoval o tom portál Deadline. Novinka má nadviazať na americký dramatický sci-fi seriál Hrdinovia (2006 - 2010), v ktorom 40-ročný rodák z Tokia stvárnil Hira Nakamuru.

slovakia

left justify in out

"Som nadšený, že sa vraciam späť k Hrdinom. Hiro Nakamura bol pre mňa inšpiratívnou postavou, dúfam preto, že sa fanúšikovia potešia, keď sa opäť objaví na televíznych obrazovkách," povedal Oka. "Postava Hira Nakamuru mala veľký podiel na úspechu prvých sérií a bola divácky veľmi obľúbená. Mali sme pocit, že fanúšikovia by ho radi videli späť akcii," vyjadril sa tvorca a výkonný producent Hrdinov i pripravovaného projektu Heroes Reborn Tim Kring.


Tvorcovia seriálu, ktorý by mal pozostávať z trinástich epizód, už stihli predstaviť teaser. O čo presne v pokračovaní seriálu pôjde, však zatiaľ neprezradili. V novinke diváci a diváčky uvidia okrem Oku aj Jacka Colemana, ktorý sa v Hrdinoch predstavil ako Noah Bennet. Zachary Quinto, ktorý stvárňoval Sylara, si však v Heroes Reborn nezahrá. Pôvodnú zostavu tvorili aj Hayden Panettiere, Ali Larter či Milo Ventimiglia. Zatiaľ nie je isté, či sa v novom projekte objaví ešte niekto z nich. Už teraz je však známe, že v šou sa ukáže napríklad Zachary Levi.


Seriál, ktorý vysielali v rokoch 2006 až 2010, zobrazoval príbehy zdanlivo náhodnej skupiny jednotlivcov po celom svete. Každý z nich začal u seba objavovať zvláštne schopnosti. Aj keď bola väčšina z nich najprv poriadne vystrašená, postupne sa s nimi učila zaobchádzať a objavovala ich hranice. Nakoniec sa ukázalo aj to, že nič nebola náhoda, a že všetko má nejaký vyšší zmysel.
Masayori "Masi" Oka účinkoval v rokoch 2002 až 2004 v projekte Scrubs (2001 - 2010). Známy je tiež ako Max Bergman zo seriálu Hawaii 5.0 (2010). Verejnosť ho mohla vidieť aj vo filmoch Riskni to s Polly (2004), Dostaňte agenta Smarta (2008), Ide len o sex (2011), Searching for Sonny (2011) či Jobs (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona