Masér "vychytal" brazílskemu klubu Aparecidense postup

NETKY.SK • 9 September 2013, 12:30 • 2 min
Masér "vychytal" brazílskemu klubu Aparecidense postup

GOIÁS - Masér futbalového klubu AA Aparecidense počas uplynulého víkendu zariadil postup svojho tímu do štvrťfinále play-off v Serie D, štvrtej najvyššej brazílskej súťaže.

slovakia

left justify in out

Mužstvo z polmiliónového mesta Aparecida de Goiania v prvom zápase osemfinále vyraďovacej časti remizovalo doma s Tupi Football Club 1:1, v odvete u súpera bol stav 2:2. V 89. min sa futbalisti Tupi dostali až do pokutového územia Aparecidense a hrozilo, že strelia postupový gól. Keď už jeden z hráčov domáceho kolektívu prekonal gólmana súpera, na bránkovej čiare ho "zastúpil" masér Romildo Fonseca da Silva, ktorý stál za bránkou a pohotovo vstúpil do ihriska a hneď dvakrát zastavil loptu na ceste do siete Aparecidense. Vzápätí však vzal "nohy na plecia" a po záchrane svojho mužstva musel zachrániť aj seba útekom do útrob štadióna, keď sa za ním rozbehli rozzúrení domáci futbalisti aj usporiadatelia a členovia realizačného tímu. "Postaviť sa do bránky bola posledná možnosť pre náš klub. Neľutujem svoje konanie, pretože som sa rozhodol z lásky k Aparecidense," povedal miestnym médiám masér-brankár. Duel sa skončil výsledkom 2:2, ktorý znamenal postup Aparecidense.

Predstavitelia Tupi FC podali protest a očakávajú vylúčenie svojho osemfinálového súpera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies