Mascherano zúril na sebeckého Neymara: Mysli viac na mužstvo!

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 14:18 • 2 min
Mascherano zúril na sebeckého Neymara: Mysli viac na mužstvo!

BARCELONA - V kabíne španielskeho futbalového klubu FC Barcelona to, zdá sa, počas nedávnej hernej a výsledkovej krízy poriadne vrelo.

slovakia

left justify in out

Katalánsky žurnalista Javi Miguel pre tamojšie rádio vyhlásil, že po vyradení z Ligy majstrov došlo ku konfliktu medzi stopérom Javierom Mascheranom a útočníkom Neymarom.


"Mysli viac na mužstvo a prestaň byť sebecký," kričal podľa Miguela Argentínčan na brazílsku hviezdu Barcelony. Hoci hráči FCB pred médiami svorne apelovali na jednotnosť tímu, údajne to počas ostatných týždňov nebola ojedinelá scéna v šatni ešte stále úradujúceho víťaza LM.


"Blaugranas" stroskotali vo štvrťfinále LM na štíte Atlética Madrid. Pred záverečným kolom Primera División majú pred najväčším konkurentom Realom Madrid náskok jedného bodu. Platí, že ak zverenci trénera Luisa Enriqueho zvíťazia v sobotu v Granade, získajú 24. ligový titul v klubovej histórii bez ohľadu na výsledok súbežne hraného duelu Deportivo La Coruňa - Real Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona