Mascherano ukázal brankárovi, kam Agüero kopne penaltu

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 09:27 • 2 min
Mascherano ukázal brankárovi, kam Agüero kopne penaltu

BARCELONA - Zdá sa, že barcelonský defenzívny stredopoliar Javier Mascherano má výraznú zásluhu na nepremenenom pokutovom kope svojho krajana vo farbách Manchestru City Sergia "Kuna" Agüera v stredajšom odvetnom stretnutí osemfinále futbalovej Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Brankár Marc-André ter Stegen si nechal poradiť od spoluhráča, ktorý mu pred penaltou prstom naznačil, kam pravdepodobne pôjde lopta. Zachytili to televízne kamery aj objektívy fotoaparátov. Nemecký gólman správne vystihol smer strely a znemožnil hosťom v 78. min vyrovnať na 1:1.


"Zalovil som v spomienkach na majstrovstvá sveta, kde 'Kun' kopal penaltu a zmocnil sa ma pocit, že si teraz vyberie rovnaký smer. Našepkal som to Ter Stegenovi, hoci týmto nechcem znižovať kvalitu jeho výborného zákroku," povedal pre denník Marca Mascherano, Agüerov dlhoročný spoluhráč z argentínskej reprezentácie. Ter Stegenovi chcel pred penaltou pomôcť aj brazílsky spoluhráč Rafinha. "Poradil mi však opačný smer než Mascherano. Konečné rozhodnutie zostalo na mne, ale bolo skvelé cítiť ich podporu," priznal Marc-André Ter Stegen.


Keďže hostia z Manchestru prehrali doma prvý zápas 1:2, prípadným vyrovnaním mohli zdramatizovať záverečné dianie na Camp Nou. Vďaka nemecko-argentínskej spolupráci však Katalánci udržali vedenie 1:0 a postúpili do štvrťfinále.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona