Mascherano s novou zmluvou, odstupné 100 miliónov

NETKY.SK • 16 August 2014, 15:20 • 2 min
Mascherano s novou zmluvou, odstupné 100 miliónov

BARCELONA - Ak do 30. júna 2018 bude chcieť akýkoľvek klub získať Javiera Mascherana, z argentínskeho reprezentanta musí spraviť najdrahšieho futbalistu sveta.

slovakia

left justify in out

Jeho doterajší zamestnávateľ FC Barcelona totiž zakomponoval do novej zmluvy práve takúto astronomickú výkupnú klauzulu. "Dohoda sa zrodila ešte pred majstrovstami sveta v Brazílii, k jej oficiálnemu podpisu príde 26. augusta," informoval web Kataláncov.


Tridsaťročný nevysoký stredný obranca či defenzívny záložník prezývaný "El Jefecito" prišiel na Camp Nou koncom augusta 2010 z anglického FC Liverpool za 24 miliónov eur. Už 105-násobný argentínsky reprezentant odvtedy odohral za "blaugranas" vo všetkých súťažiach 184 zápasov, tešil sa z dvoch španielskych titulov a jedného v Lige majstrov (2011). V minulosti pôsobil aj vo West Hame United, Corinthians a River Plate.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona