Mascherano pred finále: Nie som Rambo, musíme pomôcť Messimu

NETKY.SK • 12 Júl 2014, 18:04 • 2 min
Mascherano pred finále: Nie som Rambo, musíme pomôcť Messimu

RIO DE JANEIRO - Argentínsky futbalový stredopoliar Javier Mascherano odmieta pred finálovým zápasom 20. MS v Brazílii proti Nemecku pozíciu hrdinu, resp. spasiteľa Albiceleste.

slovakia

left justify in out

Pred vyvrcholením šampionátu na Maracane v nedeľu 13. júla súčasne vyzval spoluhráčov, aby čo najviac pomohli kapitánovi Lionelovi Messimu, informovala agentúra DPA.
      

Mascherano výborným výkonom na poste defenzívneho stredopoliara, hoci v jeho FC Barcelona hráva stopéra, udržal v semifinále silnú holandskú ofenzívu na čele s Arjenom Robbenom. "Nie som žiadny Rambo, ani Jose de San Martin. A to nie je falošná skromnosť, lebo tá je ešte horšia, ako arogancia," citoval Mascherana argentínsky športový denník Ole.
      

Skúsený stredopoliar tiež uviedol, že on aj jeho spoluhráči by mali oveľa viac pomôcť Messimu: "Dúfam, že v nedeľu mu budeme schopní pomôcť oveľa viac, on už sa nám napomáhal veľa. V predchádzajúcich dvoch súbojoch mu tím neodovzdal to, čo potrebuje."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona