Mascherano: Celta dominovala, Busquets: Boli sme lepší

NETKY.SK • 24 September 2015, 18:50 • 2 min
Mascherano: Celta dominovala, Busquets: Boli sme lepší

VIGO - Po stredajšom stretnutí 5. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže Primera División 2015/2016 medzi Celtou Vigo a FC Barcelona (4:1) sa nehovorilo iba o prekvapujúcom triumfe domáceho mužstva, ale aj o rôznych pohľadoch na priebeh duelu zo strany hráčov FCB.

slovakia

left justify in out

"Tí z nás, ktorí už nejaký čas hráme futbal, vieme, že sú dni, keď je súper jednoducho lepší ako vy vo všetkých smeroch a nemáte proti nemu žiadnu šancu. Je to čiastočne aj naša vina, ale súper hral skvele a my sme neboli takí dobrí ako hráči Celty," vyhlásil podľa portálu televíznej stanice ESPN Argentínčan Javier Mascherano.


V kontraste s vyjadrením Mascherana je tvrdenie stredného záložníka Sergia Busquetsa, podľa ktorého sa Barcelona napriek prehre 1:4 prezentovala kvalitnejším výkonom.


"Mužstvo sa nemôže tešiť po takomto výsledku. Nezdá sa nám, že sme si zaslúžili takú vysokú prehru. V prvom polčase sme boli oveľa lepší. Hrali sme s nasadením, ale bola to Celta, kto dvakrát skóroval," cituje portál eurosport.onet.pl slová španielskeho reprezentanta, ktorý chce čo najrýchlejšie zabudnúť na nezdar z Viga. "Musíme sa poučiť zo svojich chýb a pripraviť sa na ďalší ligový duel. Potrebujeme zlepšiť prechod smerom do útoku a dávať si pozor na protiútoky súperov. Čaká nás dlhá sezóna. Odteraz musíme vyhrať všetky zostávajúce stretnutia," doplnil 27-ročný Busquets.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona