Masaryk nepozná termín návratu, kariéru ešte ukončiť nechce

NETKY.SK • 19 Január 2014, 15:54 • 2 min
Masaryk nepozná termín návratu, kariéru ešte ukončiť nechce

BRATISLAVA - Dvojnásobný najlepší ligový strelec Pavol Masaryk absentuje na trávnikoch pre zranenie kolena už takmer osemnásť mesiacov.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový útočník Pavol Masaryk, ktorý absentuje na trávnikoch už takmer osemnásť mesiacov, nevie odhadnúť, či sa po zranení kolena ešte vráti do profesionálnej súťaže. Podľa pôvodných prognóz mal čoskoro 34-ročný zakončovateľ (nar. 11. februára 1980) pauzovať pre roztrhnutý predný skrížený väz pol roka. Dvojnásobný najlepší ligový strelec si zranenie privodil ako hráč FK Senica v septembri 2012 v zápase 8. kola Corgoň ligy proti Trenčínu. "Bol som prednedávnom na magnetickej rezonancii a chrupavka je ešte nedoliečená. Koleno sa síce pekne zahojilo, no vo vnútri nie je všetko tak, ako má byť," uviedol pre portál profubal.sk Masaryk.

"Stále sa mi to zranenie predlžuje. Momentálne podstupujem liečbu krvnou plazmou. Je to novinka, ktorá by mi mala pomôcť dať sa rýchlejšie dokopy. Skúšam už všetko možné, no na ostrý tréning to stále nie je," povedal bývalý hráč cyperského AEL Limassol, Cracovie Krakov, Slovana Bratislava, Trnavy a Ružomberka a dodal: "Problém je najmä v chrupavke. Lekári ma informovali, že liečba tohto tkaniva je dlhodobá, takže musím len čakať a dúfať, že sa to celé skončí čo najskôr. Presný termín pri tomto type zranenia nezaručí žiadny lekár. Môže to byť pokojne o mesiac, no je možné, že to potrvá aj dlhšie. Som presvedčený, že koleno ešte bude fungovať, no kedy to bude, to vôbec neviem," vyhlásil P. Masaryk. 
Radimovský rodák si momentálne nepripúšťa ukončenie svojej kariéry. "Život ide ďalej. Keď uvidím, že ma už koleno nepustí k futbalu, tak ukončím kariéru, ale zatiaľ to nemám v úmysle; to bude pre mňa posledná možnosť. Ak to už z mojej strany nebude na prvú ligu, tak sa rozhodnem. V súčasnosti sa tým však nezaoberám, pretože verím, že sa ešte vrátim a nastrieľam zopár pekných gólov. Verím, že ešte rok - dva budem hrať najvyššiu súťaž," uzavrel Pavol Masaryk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies