Masalskis, Proškin, Bäckström laureátmi 11. týždňa

NETKY.SK • 26 November 2012, 15:24 • 2 min
Masalskis, Proškin, Bäckström laureátmi 11. týždňa

Masalskis, Proškin, Bäckström laureátmi 11. týždňa

slovakia

left justify in out

img

Brankár Edgars Masalskis (Jugra-Chanty-Mansijsk), obranca Vitalij Proškin (Salavat Julajev Ufa) a útočník Nicklas Bäckström (Dinamo Koskva) sa stali laureátmi 11. týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Za najlepšieho nováčika, podľa informácie oficiálnej internetovej stránky súťaže, vyhlásili obrancu Andreja Mironova z Dinama Moskva.
      Lotyš Masalskis v uvedenom období odchytal dve víťazné stretnutia, v ktorých inkasoval na zápas 0,95 gólu a jeho úspešnosť zákrokov dosiahla 97,18 percent. Proškin v troch stretnutiach strelil jeden gól, ku ktorému pridal tri asistencie a mal tri plusové body. Švéd Bäckström sa v dvoch súbojoch presadil strelecky trikrát, pričom jeden gól bol víťazný, trikrát mal asistenciu a zaznamenal aj tri plusové body.
      Mironov si v dvoch zápasoch pripísal jednu asistenciu, na ľade strávil priemerne 18 minút a 11 sekúnd a mal až päť plusových bodov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies