Masakra na škole má nečakanú dohru. Zomrel manžel zastrelenej učiteľky

NETKY.SK • 27 Máj 2022, 11:27 • 2 min
Masakra na škole má nečakanú dohru. Zomrel manžel zastrelenej učiteľky

WASHINGTON - Manželia boli spolu 24 rokov a mali štyri deti.

slovakia

left justify in out

Manžel jednej z dvoch učiteliek zavraždených pri utorkovej streľbe na škole v texaskom meste Uvalde zomrel na infarkt. Uviedol to v piatok americký denník The New York Times (NYT) s odvolaním sa na jedného z rodinných príslušníkov. Ten povedal, že muž zomrel žiaľom.

 

img

 

 

Päťdesiatročný Joe Garcia vo štvrtok ráno položil kvety pri pamätníku obetí. Jednou z nich bola jeho manželka Irma. Keď sa vrátil domov, emočne sa zrútil. Jeho synovec, John Martinez pre NYT uviedol, že jeho strýko bol po smrti svojej manželky zdrvený zármutkom. 

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Polícia zastrelila muža pred školou. Mal pri sebe zbraň!

 

Streľba na základnej škole Robb Elementary School je najhoršou masakrou tohto druhu v USA od decembra 2012, keď na základnej škole Sandy Hook v meste Newtown v štáte Connecticut vtedy 20-ročný Adam Lanza zabil 26 ľudí vrátane 20 detí.

 

img

 

Americký prezident Joe Biden v súvislosti s masakrou v Uvalde presadzuje sprísnenie kontroly zbraní, čo je dlhodobou prioritou jeho Demokratickej strany, ktorá naráža na odpor republikánov.

 

Možno vás zaujme: Španieli zmenili definíciu znásilnenia, trestať budú aj komplimenty



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona