Masaker v Thajsku: Muž zabil nožom päť detí a zranil ich tehotnú opatrovateľku

NETKY.SK • 28 September 2015, 12:23 • 2 min
Masaker v Thajsku: Muž zabil nožom päť detí a zranil ich tehotnú opatrovateľku

BANGKOK - Muž v severnom Thajsku vtrhol do susedného domu, nožom na smrť dorezal päť detí a spôsobil mnohonásobné bodné rany tehotnej žene, ktorá na ne dávala pozor. Informovala o tom tlačová agentúra AP s odvolaním sa na dnešné vyhlásenie polície.

slovakia

left justify in out

Podľa polície 24-ročného muža, ktorý trpí duševnou chorobou a pravidelne sa lieči na depresiu, vyviedol z miery hluk prichádzajúci zo susedného domu v dedine pri meste Čiang Mai.

 

Muž, identifikovaný ako Azapa Sriwua, schmatol 47 centimetrov dlhý kuchynský nôž a napadol najprv deti, uviedol predstaviteľ mestskej polície.

 

Polícia našla v dome na dlážke v kalužiach krvi telá štyroch detí vo veku do ôsmich rokov. Jedno z nich sa nachádzalo pri vchodových dverách, čo naznačuje, že dieťa sa pokúšalo útočníkovi uniknúť.

 

Päťmesačné dieťa, ktoré páchateľ takisto dobodal, neskôr podľahlo zraneniam v nemocnici. Tam hospitalizovali aj ženu v siedmom mesiaci tehotenstva, ktorá na deti dozerala - má poranenia tváre a trupu.

 

Policajný predstaviteľ dodal, že útočník nemal v minulosti podobné kolapsy a žil spolu s rodinou, pričom ho v miestnej nemocnici liečili na depresiu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies