Masaker v Číne: Dobodal osem ľudí, päť zraneniam podľahlo!

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 10:05 • 2 min
Masaker v Číne: Dobodal osem ľudí, päť zraneniam podľahlo!

ČENG-ČOU - Polícia zo stredočínskej provincie Che-nan vydala zatykač na muža, ktorý vo štvrtok údajne dobodal päť ľudí a ďalších troch nožom zranil. Informovala o tom dnes agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný muž, ktorý v meste Luo-che prevádzkuje obchod s nábytkom, dobodal troch ľudí v dedine Ta-ču-čuang. Potom odišiel na predajný trh s nábytkom, kde nožom usmrtil obchodníčku. Neďaleko odtiaľ rovnakým spôsobom zabil taxikára a odišiel taxíkom.

Podozrivý vrah potom uniesol druhý taxík, pričom taxikára zranil nožom. Polícia neuviedla podrobnosti o ďalších dvoch zranených osobách.

Polícia v okrese Si-pching ponúkla odmenu 20.000 jüanov (zhruba 2500 eur) za informácie o lokalizácii ukradnutého taxíka, a tiež odmenu 50.000 jüanov (vyše 6100 eur) za informácie vedúce k zadržaniu podozrivého.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies