Máš plné zuby civilizácie a zhonu? Táto netradičná pracovná ponuka je pre teba ako stvorená!

NETKY.SK • 11 Júl 2018, 07:00 • 2 min
Máš plné zuby civilizácie a zhonu? Táto netradičná pracovná ponuka je pre teba ako stvorená!

Ak túžiš po radikálnej zmene, mal by si zareagovať na túto pracovnú ponuku!

slovakia

left justify in out

Zhon, stres, rýchly život. Týka sa to aj vás? Najradšej by ste sa zbalili a odišli niekam ďaleko do ticha, kde sa čas zastaví? V tom prípade by vás mohla zaujať nasledovná možnosť.

 

Welšská organizácia Bardsey Island Trust uverejnila zaujímavú pracovnú ponuku. Hľadajú dvoch ľudí, ideálne pár, ktorý by sa minimálne tri roky staral o ostrov Bardsey nachádzajúci sa v Írskom mori. K dispozícii dostane dvojizbový domček a aj celkom zaujímavý plat.

 

 

Na ostrove žije len niekoľko ľudí. Pracovnou náplňou správcu by preto bola nielen starostlivosť o miestnu flóru a zveľaďovanie budov, postarať by sa musel aj o tulene, ktoré tu žijú. Okrem toho by v letných mesiacoch, kedy na Bardsey prichádzajú turisti, takýto človek musel plne zabezpečiť servis pre nich. Dôležitou podmienkou však je perfektné ovládanie anglického a welšského jazyka, čo by pre našinca mohlo predstavovať problém.

 

Stereotyp v tomto prípade vonkoncom nehrozí. Ide o zamestnanie, v rámci ktorého je každý deň úplne iný. Práca tu môže byť miestami fyzicky náročnejšia, no ten pokoj je na nezaplatenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies