Mary-Louise Parker zo seriálu Tráva nenávidí drogy

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 09:29 • 2 min
Mary-Louise Parker zo seriálu Tráva nenávidí drogy

LOS ANGELES - Americká herečka Mary-Louise Parker, ktorá v televíznom seriáli Tráva (2005 - 2012) stvárňovala pestovateľku a dílerku marihuany Nancy Botwin, vraj v skutočnom živote drogy nenávidí a je ich zásadnou odporkyňou.

slovakia

left justify in out

Vyjadrila sa tak pre magazín People, pričom prezradila, že so svojimi deťmi, desaťročným Williamom Atticusom a sedemročnou Caroline Aberash, sa o drogovej problematike snaží otvorene rozprávať.

 

"Drog sa veľmi bojím a mám strach z toho, čo by sa mohlo stať, predovšetkým ľuďom, ktorí majú predpoklad stať sa závislými, čo je aj prípad mojej rodiny. Takže o tom veľa hovoríme. Rozprávame sa o všetkom," prezradila 49-ročná herečka. Deti vraj stále upozorňuje na to, že je tu vždy pre ne. Podľa vlastných vyjadrení je dokonca ochotná ich opité vyzdvihnúť u kamaráta. Ak by však v podnapitom stave sadli za volant alebo by ich doviezol niekto, kto pil alkohol, mali by vraj poriadny problém. 

 

Mary-Louise Parker sa narodila 2. augusta 1964. Zažiarila v komediálnom seriáli Tráva ako vdova a matka dvoch detí, ktorá začala predávať marihuanu, aby uživila rodinu. Po boku hviezd ako Brad Pitt a Casey Affleck si zahrala v snímke Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom (2007). Okrem toho sa objavila aj vo filmoch Dámska jazda (1995), Portrét dámy (1996), Zbohom, láska (1998), Červený drak (2002), Najlepší zlodej na svete (2004), Kronika rodu Spiderwickov (2008), RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční (2010) či Vytie (2010). V roku 2004 získala cenu Emmy a Zlatý glóbus za vedľajšiu rolu v minisérii Anjeli v Amerike (2003) a v roku 2006 jej udelili Zlatý glóbus za stvárnenie spomínanej Nancy Botwin. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies