Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy sa na budúci rok plánujú zosobášiť

NETKY.SK • 29 Október 2015, 11:13 • 2 min
Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy sa na budúci rok plánujú zosobášiť

BRATISLAVA - Americká herečka a módna návrhárka Mary-Kate Olsen a jej snúbenec, francúzsky bankár Olivier Sarkozy, plánujú letnú svadbu v americkej luxusnej oblasti Hamptons. Ako uviedol nemenovaný zdroj pre americký magazín US Weekly, prikláňajú sa k júnovému dátumu. Dvojica však už viackrát plány zmenila, čo nemôže vydržať ani rodina 29-ročnej rodáčky z Kalifornie, ktorá by pár zasnúbený od minulého roka rada videla pred oltárom.

slovakia

left justify in out

Mary-Kate a jej dvojča Ashley Olsen odštartovali kariéru už ako batoľatá, keď si zahrali Michelle v seriáli Plný dom (1987 - 1995). Účinkovali v mnohých filmoch stavaných na sestrách - dvojičkách. Okrem iného to boli snímky Na to treba dvoch (1995), Olsen Twins: Otecko z billboardu (1998), Olsen Twins: Prázdniny v Paríži (1999), Olsen Twins: Gólová výmena (1999), Olsen Twins: Sestry v akcii (2000), Olsen Twins: Vtedy v Ríme (2002), Olsen Twins: Výzva (2003) a ďalšie. Zahrali si tiež v seriáloch ako napríklad Dve z jedného cesta (1998-1999) či Tak málo času (2001-2002). Sestry sú po celý život pod drobnohľadom médií, ich štýl obliekania buď chvália alebo ostro kritizujú. Organizácia Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami (People for the Ethical Treatment of Animals - PETA) ich viac ráz verejne odsúdila za nosenie zvieracej kože a kožušín. Napriek tomu sú úspešné ako módne návrhárky a ich kolekcie sa predávajú po celom svete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies