Mary J. Blige zverejnila video k piesni Suitcase

NETKY.SK • 22 Jún 2014, 14:59 • 2 min
Mary J. Blige zverejnila video k piesni Suitcase

BRATISLAVA - Americká speváčka Mary J. Blige predstavila videoklip ku skladbe Suitcase, ktorú zložila do romantickej komédie Think Like a Man Too (2014) režiséra Tima Storyho. Tá mala v amerických kinách premiéru v piatok.

slovakia

left justify in out

V snímke, ktorá je pokračovaním filmu Think Like a Man (2012), účinkujú Kevin Hart, Taraji P. Henson, Gabrielle Union, La La Anthony, Meagan Good či Kelsey Grammer. Samotný soundtrack je zároveň dvanástou štúdiovkou Mary J. Blige a obsahuje celkovo štrnásť piesní.


Kariéra 43-ročnej Mary J. Blige sa začala v roku 1992, keď speváčka vydala debutový album What's The 411?. Celkovo má na konte dvanásť štúdiových nahrávok, z ktorých šesť je multiplatinových. Doteraz sa jej podarilo predať viac než 50 miliónov kópií albumov a 15 miliónov kópií singlov. Blige je podľa magazínu Billboard najúspešnejšou r'n'b interpretkou ostatného štvrťstoročia, pričom magazín Rolling Stone ju zas zaradil do svojho rebríčka 100 najlepších spevákov a speváčok všetkých čias. Je jediným interpretom, ktorému sa podarilo získať Grammy v kategóriách pop, rap, gospel aj r'n'b. Na konte má dovedna deväť Grammy, získala tiež štyri American Music Awards, desať Billboard Music Awards alebo dve World Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies