Mary J. Blige nahrala album s britskými interpretmi

NETKY.SK • 2 September 2014, 14:45 • 2 min
Mary J. Blige nahrala album s britskými interpretmi

USA - Americká speváčka Mary J. Blige plánuje na jeseň vydať nový album s názvom The London Sessions, ktorý nahrávala v lete v Londýne s britskými interpretmi ako Disclosure, Naughty Boy, Emeli Sandé a Sam Smith.

slovakia

left justify in out

Na novinke sa podieľal tiež americký producent Rodney "Darkchild" Jerkins, ktorý s Blige spolupracoval už aj v minulosti. Presný termín vydania speváčkinej trinástej štúdiovky zatiaľ nie je známy, do predaja by sa však mala dostať v novembri.

 

Štyridsaťtriročná Mary J. Blige odštartovala kariéru v roku 1992, keď vydala debutový album What's The 411?. Doteraz vydala dvanásť štúdioviek, z ktorých šesť je multiplatinových, a tiež soundtrack k snímke Think Like a Man Too (2014). Doteraz sa jej podarilo predať viac než 50 miliónov kópií albumov a 15 miliónov kópií singlov. Blige je podľa magazínu Billboard najúspešnejšou r'n'b interpretkou ostatného štvrťstoročia, pričom magazín Rolling Stone ju zas zaradil do svojho rebríčka 100 najlepších spevákov a speváčok všetkých čias. Je jediným interpretom, ktorému sa podarilo získať Grammy v kategóriách pop, rap, gospel aj r'n'b. Na konte má deväť Grammy, získala tiež štyri American Music Awards, desať Billboard Music Awards alebo dve World Music Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies