Mary Havranová sa teší z nakrúcania

NETKY.SK • 10 September 2015, 16:31 • 2 min
Mary Havranová sa teší z nakrúcania

BRATISLAVA - Slovenská herečka Mary Havranová, ktorá po boku Matúša Kvietika stvárňuje jednu z hlavných postáv seriálu Kukučka, si nakrúcanie užíva skutočne dosýta.

slovakia

left justify in out

„Všetko to vnímam veľmi pozitívne, celý priebeh natáčania, s kolegami aj so štábom sa cítim veľmi dobre, je mi sympatické aj to prostredie, kde sa točí a rovnako sa cítim veľmi príjemne aj v postave, je mi taká srdcu milá. Páči sa mi, že má vzťah trošku k tomu folklóru a k ľudovým tradíciám, to mi je veľmi blízke,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.


Na konkurze ani počas nakrúcania vraj nikdy nemala strach. „Tým, že som už predtým točila seriály, tak som sa ani na konkurze ani počas nakrúcania až tak nebála, nebolo to pre mňa prvýkrát pred kamerou. Myslela som si, že keď začneme točiť, budem mať ten stres trochu väčší, no nakoniec to bolo celé také uvoľnené, neviem, čím to bolo, ale som za to veľmi rada,“ poznamenala Havranová. S Kvietikom, s ktorým v Kukučke stvárňujú ústredný zamilovaný pár, sa poznajú zo školy. „Poznali sme sa už predtým z videnia zo školy, ale bližšie sme sa spoznali až tu. Je super, že sme si sadli a že si rozumieme,“ uviedla mladá herečka.


Hrať v seriáli však nikdy nebol jej sen. „Ja som nikdy nechcela až tak veľmi točiť seriály. Teraz som síce veľmi rada, pretože mám pocit, že naša Kukučka trošku odbočila od tej línie, akou sa ťahajú ostatné slovenské seriály, nie je tam ani vinárstvo ani drevárstvo, ale dedinské prostredie, v ktorom sa riešia reálne životné problémy,“ priblížila Havranová, ktorá by popri Kukučke podľa vlastných slov rada pôsobila i v divadle. „Chcela by som hrať najmä v divadle, divadelných skúseností síce zatiaľ toľko nemám, no chcela by som to určite niekedy vyskúšať. Herec je na javisku podľa mňa oveľa slobodnejší,“ podotkla sympatická hnedovláska.


Na divadelných doskách by si najradšej zahrala narušenú ženu. „Lákajú ma negatívnejšie postavy alebo niečo, čo sa úplne vzďaľuje od normálu, napríklad by som si zahrala psychicky narušenú ženu. Myslím, že je to ťažšie ako hrať kladnú postavu, preto je to pre mňa výzva. Aj keď hrať stále dobrú, usmievavú a pozitívnu je tiež náročné - hlavne to uchopiť tak, aby to pôsobilo prirodzene a autenticky,“ priblížila. Veľa ľudí si však Havranovú pre jej jemný vzhľad v negatívnej úlohe nevie predstaviť. „Ešte netušia, čo sa vo mne skrýva,“ zasmiala sa na záver.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona