Mary Elizabeth Winstead si zahrá v tretej sezóne seriálu Fargo

NETKY.SK • 18 September 2016, 11:32 • 2 min
Mary Elizabeth Winstead si zahrá v tretej sezóne seriálu Fargo

BRATISLAVA - Americká herečka Mary Elizabeth Winstead si zahrá v tretej sezóne seriálu Fargo (2014). Tridsaťjedenročná rodáčka z mesta Rocky Mount v Severnej Karolíne sa predstaví ako Nikki Swango, príťažlivá a zručná žena obľúbujúca súťaženie v bridži, ktorú nedávno podmienečne prepustili z väzenia.

slovakia

left justify in out

Hlavnými mužskými postavami tretej sezóne budú bratia Emmit a Ray Stussyovci, pričom oboch si zahrá Ewan McGregor. Emmit je príťažlivý, úspešný a rodinne založený realitný magnát. Jeho o niečo mladší brat je skôr jeho opakom. Ray je tučný, plešivie a pracuje ako kurátor, pričom za svoje nešťastie viní práve Emmita. Okrem McGregora a Winstead si v projekte zahrá aj Carrie Coon, ktorá stvárni šéfku polície Gloriu Burgle. Scenár má znova na starosti Noah Hawley, pričom s nakrúcaním plánujú začať tento rok. Nová séria by sa mala dostať na televízne obrazovky na budúci rok.


Seriál Fargo je inšpirovaný rovnomennou snímkou bratov Coenovcov z roku 1996. V desaťdielnej prvej sezóne účinkovali Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks, Martin Freeman, Bob Odenkirk, Joey King či Keith Carradine. V rovnako dlhej druhej sezóne si zas zahrali Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Patrick Wilson, Ted Danson, Nick Offerman, Brad Garrett, Kieran Culkin, Bokeem Woodbine, Jeffrey Donovan alebo Angus Sampson.
Mary Elizabeth Winstead je známa najmä z hororových filmov ako Kruh 2 (2005), Nezvratný osud 3 (2006), Čierne Vianoce (2006), Vec (2011), Abraham Lincoln: Lovec upírov(2012) alebo Ulica Cloverfield 10 (2016). Zahrala si ale napríklad aj v komédii Scott Pilgrim (2010) proti celému svetu, akčnom filme Smrtonosná pasca: Opäť v akcii (2013), či dramédii Na mol, vďaka ktorej si v roku 2013 vyslúžila nomináciu na Independent Spirit Award.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies