Martvoň podá na Hlinu trestné oznámenie

NETKY.SK • 18 Marec 2013, 10:09 • 2 min
Martvoň podá na Hlinu trestné oznámenie

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR za Smer-SD Anton Martvoň podá na nezaradeného zákonodarcu Alojza Hlinu trestné oznámenie. Dôvodom je Hlinov blog, v ktorom hovorí aj o Martvoňovi. Sociálny demokrat tvrdí, že Hlina v blogu klame.

slovakia

left justify in out

Hlina v ňom kritizoval voľbu kandidátov na disciplinárnych sudcov. Nezaradenému poslancovi prekáža, že parlament volí bez toho, aby kandidátov poznali všetci poslanci osobne. Neraz navrhoval, aby sa prišli kandidáti predstaviť do pléna, avšak neúspešne.

Nepozdáva sa mu ani to, že viacerých kandidátov navrhol poslanec Martvoň. "Človek, ktorého počítač 'vypisoval' ohováračské maily na úradníčku z jeho fakulty, ktorá si dovolila upozorniť na nekalé praktiky, a keď ju za to vyhodili z práce, išla robiť do McDonaldu. Tento poslanec dostal chuť na hamburger práve v prevádzke, v ktorej ich táto pani predávala. Takejto úbohosti je schopný ozaj len niekto...," píše v blogu Hlina.

"Podám trestné oznámenie. Na tom blogu boli absolútne nepravdy. Dá sa to overiť. To, čo predviedol poslanec Hlina, to už presiahlo všetky medze," reagoval Martvoň. Tvrdí, že pokiaľ ide o posielanie ohováračských mailov z jeho mailovej adresy, v tejto veci prebehlo trestné stíhanie a bol nájdený konkrétny vinník.

V súvislosti so spomínanou paňou, ktorá kedysi pracovala na Univerzite Komenského (UK), uviedol, že z univerzity odišla sama. "Sama dala výpoveď," poznamenal. Dodal, že pokiaľ ide o neho, keď príde do spomínanej prevádzky rýchleho občerstvenia, tak si nepreveruje, kto tam robí. "Či tam nerobí bývalý zamestnanec napríklad UK," podotkol. Zdôraznil, že sa nebol najesť u panej, ktorú spomína Hlina. "Bol som v inom rade," dodal Martvoň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies