Martu Jandovú a Kláru Vytiskovú zblížili ich dcéry

NETKY.SK • 3 September 2015, 15:55 • 2 min
Martu Jandovú a Kláru Vytiskovú zblížili ich dcéry

BRATISLAVA - Porotkyne aktuálneho ročníka speváckej šou SuperStar Marta Jandová a Klára Vytisková sa spriatelili najmä vďaka svojim malým dcéram.

slovakia

left justify in out

„Povedala by som, že deti spájajú úplne najviac. Niekedy spoja aj celkom rozdielnych ľudí,“ poznamenala Jandová v rozhovore pre agentúru SITA.


O svojich ratolestiach sa vraj Jandová s Vytiskovou rozprávali už od prvej chvíle. „Veľmi sa mi páčilo, keď mi Klára hneď na začiatku zavolala, že ’Fajn, tak sme v šou spolu, len mi prosím ťa povedz, ako to funguje, keď natáčaš toľko dní vkuse. Ako to robíš s opatrovaním?’ Bolo super, že sme si mohli povedať takéto rady,“ priznala Jandová. Deti boli pre porotkyne počas nakrúcania SuperStar doslova horúcou témou. „Hovorili sme si, ako nám chýbajú, ukazovali sme si fotky, dokonca keď som raz vyraďovala nejaké plavky, ktoré mi bolo ľúto vyhodiť, lebo boli krásne a Maruška ich už neobliekla, tak mi hneď napadlo ’Moment, tie by mohli byť Klárinej Emilke.’ A týždeň na to mi Klára poslala fotku malej ako sedí v tých plavkách, tak som mala hroznú radosť,“ podotkla s úsmevom dcéra speváka Petra Jandu.


Napriek tomu, že sú tohtoročné porotkyne populárnej šou podľa vlastných slov každá z iného súdka, vychádzajú spolu veľmi dobre. Dokonca sa zhodli, že majú na mnohé veci rovnaký pohľad. „S Klárou si rozumieme skvelo, aj keď každá robí úplne inú hudbu, každá sme z iného súdka a vlastne sme sa nikdy predtým poriadne nestretli, tak čím ďalej, tým viac spoznávame, že sme vlastne veľmi podobné. Je to hrozne fajn,“ povedala Jandová.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies