Martinská smola pokračuje, Galamboš si zlomil sánku

NETKY.SK • 26 Október 2014, 20:42 • 2 min
Martinská smola pokračuje, Galamboš si zlomil sánku

MARTIN - Mizéria hokejistov MHC Mountfield Martin sa prehlbuje. V nedeľňajšom 17. kole Tipsport extraligy podľahli Dukle Trenčín 2:3 po nájazdoch, chuť víťazstva neokúsili už v jedenástich zápasoch za sebou, navyše prišli o Petra Galamboša. Ten má podľa prvých správ zlomenú sánku.

slovakia

left justify in out

K nepríjemnému momentu prišlo v spomínanom nedeľňajšom stretnutí počas predĺženia v 63. minúte. Galamboša nešťastne trafil do oblasti tváre letiaci puk a na ceste z ľadu do šatne mu museli výrazne pomôcť spoluhráči. Podľa oficiálneho facebookového profil má martinský útočník zlomenú sánku.

 

Krízou zmietajúcemu klubu z Turca nepomohol ani nový impulz v podobe zmien na tréneroskych postoch. Daniela Babku s Branislavom Stolárikom vystriedalo prednedávnom trio Jaroslav Török, Michal Beran a Andrej Novotný. V oboch dueloch proti Žiline aj Trenčín pod ich vedením však Mountfield prehral a v tabuľke mu s 18-timi bodmi patrí 8. priečka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona