Martinsa Indiho nahradil v holandskej nominácii Bruma

NETKY.SK • 11 November 2014, 19:14 • 2 min
Martinsa Indiho nahradil v holandskej nominácii Bruma

AMSTERDAM - Kouč holandskej futbalovej reprezentácie Guus Hiddink musel pred dvoma zápasmi "oranjes" v novembrovom medzinárodnom asociačnom termíne urobiť už tretiu zmenu v kádri.

slovakia

left justify in out

Po Nigelovi de Jongovi a Davym Klaassenovi nebude k dispozícii ani mladý obranca Bruno Martins Indi z portugalského FC Porto. Oznámil to web národného zväzu KNVB.

 

Dvadsaťdvaročný rodák z Barreira vypadol z nominácie pre chorobu. Uvoľnené miesto zabral čoskoro 23-ročný (nar. 13. novembra 1991) obranca PSV Eindhoven Jeffrey Bruma, ktorý v minulosti pôsobil v londýnskej Chelsea. Už pred ním pribudli Luuk de Jong a Leroy Fer. 

 

Holanďania odohrajú oba duely v Amsterdame. Už v stredu si v prípravnom stretnutí zmerajú sily s Mexičanmi a v nedeľu ich čaká súboj s Lotyšmi v A-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska. 

 

Pre ľahšie zranenia v stredu nenastúpia Robin van Persie a Jordy Clasie. Hiddink však na nedeľu ráta s ich službami. Na utorňajšej TB oznámil, že kapitánom v stredu bude Arjen Robben. 

 

Holanďania sú s troma bodmi za jedno víťazstvo (okrem neho inkasovali dve prehry) na tretej priečke v tabuľke za zatiaľ stopercentnými Islanďanmi a Čechmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona