Martinovi prišlo voľno vhod na liečbu nohy: V stredu idem na to!

NETKY.SK • 9 August 2016, 09:27 • 2 min
Martinovi prišlo voľno vhod na liečbu nohy: V stredu idem na to!

RIO - Mali sa na olympijských kurtoch v Riu de Janeiro stretnúť dvakrát, ale nepodarilo sa to ani raz. Zranenie nemeckého tenistu Philippa Kohlschreibera znamenalo najprv zmenu dvojice súperov pre Andreja Martina s Igorom Zelenayom a v pondelok Martinov postup do osemfinále dvojhy bez boja.

slovakia

left justify in out

Andrej Martin si z toho veľkú hlavu nerobí, tvrdí, že to patrí k tenisu. TASR však prezradil, že mu to prišlo aj trochu vhod: "Niekedy to ide po masle, inokedy sa to ruší, skrečuje. Treba byť vždy pripravený na hru a keď sa nehrá, tak sa treba prispôsobiť. Dnes to vyšlo takto, na jednej strane mi je ľúto Philippa, na druhej nebudem zapierať, že som rád, že idem ďalej a že mám medzitým dva dni voľna na doliečenie zranenej nohy, takže taký darček z neba."

 

Slovenský olympionik dúfa, že v stredu bude fit. Lebo ho čaká súper zvučného mena, alebo ten, kto tohto súpera zdolá. Takže buď štvrtý nasadený Japonec Kei Nišikori alebo Austrálčanom John Millman. Víťaza mohol spoznať v pondelok najskôr po 21.00. "Človek si nenavyberá. S Millmanom som už hral, poznám ho viac, azda by bol lepší, ale radšej nebudem špekulovať."

 

Na takmer dva plné dni voľna si Martin nerobil nejaký veľký program. Oddych, ľahký tréning a v utorok sparringový zápas. "A v stredu idem na to," zdôraznil jediný zostávajúci slovenský účastník olympijského turnaja tenistov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies