Martinovi Meľovi budú chýbať kolegovia z Chlapi neplačú

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 11:26 • 2 min
Martinovi Meľovi budú chýbať kolegovia z Chlapi neplačú

BRATISLAVA - Slovenskému hercovi Martinovi Meľovi je veľmi smutno za končiacim seriálom Chlapi neplačú.

slovakia

left justify in out

„Už sa veru zklapkáva, blížime sa do finále. Nečakal som, že mi za celou tou partiou ľudí, s ktorou sme na tom pracovali, bude tak smutno.  Mám doslova pocit, ako keď odchádza dieťa z letného tábora a vie, že mu bude za tým všetkým, čo tam zažil, clivo. Ach áno, sentiment náš večný, neopúšťaj nás. Tá kombinácia skvelých ľudí mi bude určite chýbať,“ prezradil v rozhovore pre agentúru SITA s tým, že pri spojení slov Chlapi neplačú si vždy spomenie "na ranné zore, na vôňu lesa, na smiech, na horúčavu, na smiech, na piesok, na smiech a úsmevy ľudí na ulici, veľa úsmevov“.


S viacerými kolegami z pľacu sa mladý rodák z Chlebníc stretával už predtým, markizácky seriál mu však prihral do života i nových ľudí. Jedným z nich je i herec Jakub Rybárik. So seriálovým pilčíkom Karčim sa Meľo stretáva často aj mimo práce. „Obľúbil som si kávičkovanie s ním, cestovanie, kvákanie a všelijaké iné srandičky,“ poznamenal herec a dodal, že ich zblížili tiež láska k vareniu a vzdelanie. „Sme veľkí kulinári a gurmáni, ale nielen to nás spája. Myslím, že aj to, že sme obidvaja gymnazisti a nie konzervatoristi. Vzdelanie je ako tmel pre ľudské vzťahy, hlavne tie pracovné. A radi sme tiež hodení do vôd improvizácie, na to sme prišli počas natáčania Chlapi neplačú, keď nastalo viac takých situácií, kde bolo treba byť pohotový. Všimli si to aj tvorcovia relácie Chart Show a prizvali nás k spolupráci. My sa radi necháme nahovoriť na zážitky takéhoto srandovného typu. Myslím, že Chart Show bola pre nás potvrdením, že hrať sa spolu nás veľmi baví,“ vysvetlil. „Možno to, čo o mne a Jakubovi hovorím, vyznieva zvláštne, ale sme našťastie šťastne ženatí a zadaní svojim ženám, a tak sa môžeme bezstarostne venovať našim čisto chlapským zábavkám,“ zasmial sa na záver Meľo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies