Martino šťastný po výkone Barcy,kouč Levante: Bol to horor ako u zubára

NETKY.SK • 19 August 2013, 12:21 • 2 min
Martino šťastný po výkone Barcy,kouč Levante: Bol to horor ako u zubára

BARCELONA - Excelentný vstup do nového ročníka španielskej futbalovej La Ligy má za sebou majstrovská FC Barcelona, jej argentínsky tréner Gerardo Martino sa po demontáži Levante 7:0 na Nou Campe v 1. kole rozplýval od šťastia.

slovakia

left justify in out

"Tento výkon je ďaleko za mojimi očakávaniami. Dostali sme súpera pod veľký tlak a dlho sme sa v ňom aj udržali. No predsa len, mohli sme útočiť s ešte väčšou intenzitou," povedal po úvodnom súboji ročníka Martino, ktorý sa vyjadril aj k spôsobu hry jeho tímu, na ktorom podľa vlastných slov nič nemenil. "Ja nehľadám štýl hry Barcelony podľa Martina. Bol som fanúšikom konceptu hry Barcy dávno predtým, ako som sem prišiel. Všetko čo chcem, je aby hráči opäť začali robiť niektoré veci, ktoré zabudli, alebo jednoducho prestali robiť."

Katalánci deklasovali súpera po dvoch góloch Lionela Messiho a Pedra, do listiny strelcov sa zapísali aj Alexis Sanchez, Dani Alves a Xavi. Zápas mal víťaza jasného už po prvom polčase, ktorý domáci vyhrali 6:0.

Veľká pozornosť sa upierala na novú akvizíciu Brazílčana Neymara. Ten sa dostal na trávnik v 64. minúte ako striedajúci hráč, skórovať sa mu však už nepodarilo. Martino jeho absenciu v základnej zostave vysvetlil nasledovne: "Je tu nový. Ešte veľa nenatrénoval. Pôjdeme po troškách. Ak by sme od neho hneď okamžite veľa žiadali, mohlo by mu to uškodiť." Sám Neymar sa po zápase tešil: "Som veľmi šťastný, dnešok som si veľmi užil. Som už takmer na sto percent fit." uviedol Neymar.

Tréner Levante Joaquin Caparros si napriek drvivej prehre zachovať štipku zmyslu pre humor: "Bol to horor, ako ísť k zubárovi. Nech sa páči, teraz si to môže vyskúšať ďalší pacient".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies