Martino sa stal novým trénerom Argentíny

NETKY.SK • 13 August 2014, 07:20 • 2 min
Martino sa stal novým trénerom Argentíny

BUENOS AIRES - Gerardo "Tata" Martino sa stal novým trénerom argentínskej futbalovej reprezentácie. Podľa agentúry Reuters ho do funkcie vymenovali v utorok, pričom informáciu potvrdil argentínsky zväz.

slovakia

left justify in out

Martino v roku 2010 na MS v JAR priviedol Paraguaj k historickému postupu do štvrťfinále. Rodákovi z Rosaria sa darilo aj na lavičke klubu Newell's Old Boys, s ktorým získal titul argentínskeho majstra, jeho následné pôsobenie v FC Barcelona sa však skončilo neúspešne. Martino rezignoval na svoju funkciu po tom, ako Katalánci v uplynulej sezóne neobhájili ligový primát. V Lige majstrov vypadli už vo štvrťfinále a nezískali ani Španielsky pohár.

 

Argentínu naposledy trénoval Alejandro Sabella, ktorý rezignoval na svoj post krátko po MS v Brazílii, kde s tímom obsadil druhé miesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies