Martino o Messim: Ak by som bol on, za reprezentáciu už nehrám

NETKY.SK • 5 August 2015, 15:27 • 2 min
Martino o Messim: Ak by som bol on, za reprezentáciu už nehrám

BUENOS AIRES - Trénerovi argentínskej futbalovej reprezentácie Gerardovi Martinovi sa nepáči kritika, ktorej musí čeliť Lionel Messi. Skúsený kouč dokonca vyhlásil, že ak by on bol v pozícii útočníka FC Barcelona, za národný tím by prestal hrať.

slovakia

left justify in out

"Kritika, ktorej musí Leo čeliť, je nespravodlivá a prehnaná. Jeden hráč nemôže za neúspechy celého tímu. Ak by som ja bol Leo, prestanem hrať za reprezentáciu a sústredím sa na kariéru v Barcelone," uviedol Martino, ktorý viedol Messiho aj v katalánskom veľkoklube.
     

Messimu, ktorý doteraz odohral za národný tím 103 zápasov s bilanciou 46 gólov, sa s národným tímom nedarí vybojovať víťaznú trofej. Na vlaňajších MS v Brazílii skončila Argentína druhá, rovnaká pozícia jej patrila aj na nedávnych majstrovstvách Južnej Ameriky. "Na Copa America nám chýbal k triumfu iba krôčik. V žiadnom prípade to nebolo Leova vina. Niektorí ľudia by sa mali nad sebou zamyslieť, pretože bez neho by sme určite boli slabším tímom," dodal Martino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona