Martino nechá oddychovať Pedra, Busquets je fit

NETKY.SK • 13 September 2013, 16:26 • 2 min
Martino nechá oddychovať Pedra, Busquets je fit

MADRID - Tréner futbalistov FC Barcelona Gerardo Martino zostáva verný taktike s rotovaním hráčov. V sobotu proti FC Sevilla bude oddychovať útočník Pedro Rodríguez, v zostave by nemal chýbať Sergio Busquets.

slovakia

left justify in out

"Pedra musíme šetriť, má v nohách množstvo minút. Musíme brať do úvahy, koľko toho nabehal v národnom tíme. Proti Čile odohral vo vysokom nasadení celý zápas. Niekedy sú takéto opatrenia nevyhnutné, pretože hráčov potrebujeme mať k dispozícii deväť mesiacov, nie pár týždňov," konštatoval argentínsky kouč, ktorý už neváhal posadiť na lavičku aj hviezdy ako Lionela Messiho, Neymara či Xaviho Hernándeza.

Defenzíny pilier stredu poľa Busquets sa už zotavil zo svalového zranenia, pre ktoré vynechal kvalifikačný zápas o postup na MS 2014 proti Fínsku. Martino počíta aj so Xavim a Alexisom Sánchezom, ktorým doprial pauzu proti Valencii, nastúpiť by mali tiež Neymar a Messi.

V stredu čaká úradujúcich španielskych šampiónov úvodný duel v tomto ročníku Ligy majstrov doma proti Ajaxu Amsterdam. "Liga majstrov má obrovskú sledovanosť, je vzrušujúca, ale moja pozornosť patrí predovšetkým domácej súťaži, kde ideme od zápasu k zápasu. Španielska liga je jedna z mála na svete, kde musíte od prvého dňa sledovať, čo robí vaša konkurencia, pretože v nej rozhoduje každý detail. Nesmieme dať súperom žiadnu výhodu," dodal Martino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies