Martino bude na 99 percent novým trénerom Argentíny

NETKY.SK • 12 August 2014, 10:07 • 2 min
Martino bude na 99 percent novým trénerom Argentíny

BUENOS AIRES - Gerardo "Tata" Martino bude na 99 percent novým trénerom argentínskej futbalovej reprezentácie. Podľa funkcionára národnej federácie juhoamerickej krajiny Jose Lemmeho zostáva dotiahnuť už iba pár detailov.

slovakia

left justify in out

"Je na 99 percent isté, že Martino prevezme kormidlo argentínskej reprezentácie. K jeho oficiálnemu vymenovaniu do funkcie príde možno už v utorok," citovala Lemmeho agentúra dpa. Martino v roku 2010 na MS v JAR priviedol Paraguaj k historickému postupu do štvrťfinále.

 

Rodákovi z Rosaria sa darilo aj na lavičke klubu Newell's Old Boys, s ktorým získal titul argentínskeho majstra, jeho následné pôsobenie v FC Barcelona sa však skončilo neúspešne. Martino rezignoval na svoju funkciu po tom, ako Katalánci v uplynulej sezóne neobhájili ligový primát. V Lige majstrov vypadli už vo štvrťfinále a nezískali ani Španielsky pohár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies