Martino blízko k funkcii trénera Argentíny

NETKY.SK • 7 August 2014, 17:54 • 2 min
Martino blízko k funkcii trénera Argentíny

BUENOS AIRES - Bývalý tréner futbalistov FC Barcelona Gerardo 'Tata' Martino by sa mal čoskoro stať koučom reprezentácie Argentíny.

slovakia

left justify in out

Prezradil to generálny sekretár národnej asociácie (AFA) Miguel Silva. "Favoritom číslo jeden je Martino. Ak sa dohodneme vo všetkých oblastiach, bude novým trénerom. Je tam jedna vec, na ktorej sa môžeme alebo nemusíme zhodnúť," povedal Silva.

 

Argentínčania hľadajú nového kormidelníka po nedávnych majstrovstvách sveta v Brazílii, kde "albicelestes" stroskotali vo finále na Nemecku. Už bývalý kouč Alejandro Sabella povedal ešte počas šampionátu, že mužstvo opustí bez ohľadu na celkový výsledok. 

 

Martino odišiel z Camp Nou po neúspešnej uplynulej sezóne, v ktorej Barcelona skončila na druhom mieste v Primera División za Atléticom Madrid a v Lige majstrov neprešla cez štvrťfinále po prvý raz od roku 2007. Ďalším kandidátom na post trénera Argentíny je aj José Pékerman. Informácie priniesol špecializovaný portál goal.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies