Martinez po zranení kolena opäť trénoval

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 16:23 • 2 min
Martinez po zranení kolena opäť trénoval

MNÍCHOV - Futbalista Bayernu Mníchov Javi Martinez začal po osemmesačnej absencii zavinenej zranením kolena opäť trénovať.

slovakia

left justify in out

 "Je to jednoducho úžasné! Som nesmierne šťastný," uviedol španielsky stredopoliar pre klubovú televíziu. "Tento deň je len prvým krokom. Viem, že mám pred sebou ešte veľa práce."
     

Dvadsaťšesťročný Martinez si roztrhol krížny väz v ľavom kolene počas zápasu nemeckého Superpohára s Borussiou Dortmund v auguste minulého roka. Následne podstúpil operáciu v Colorade a začal s rehabilitáciou.
     

Bavorov čaká najbližšie ligový duel s Herthou Berlín. Okrem toho majú povinnosti v Lige majstrov, keďže v utorok si zabezpečili postup do semifinále cez Porto a takisto sa predstavia v semifinále Nemeckého pohára. "Dúfam, že budem môcť čoskoro aspoň na pár minút zasiahnuť do hry," dodal podľa agentúry dpa Martinez.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies