Martina Suchá zostáva v New Yorku minimálne do zimy 2014

NETKY.SK • 26 November 2013, 15:07 • 2 min
Martina Suchá zostáva v New Yorku minimálne do zimy 2014

NEW YORK - Spoludržiteľka Pohára federácie 2002 tenisových reprezentačných družstiev žien Martina Suchá je druhý rok v trénerskom štábe Akadémie Johna McEnroa v New Yorku, plánuje zotrvať minimálne ešte jeden.

slovakia

left justify in out

"V akadémii sa mi darí, je to v poriadku. Víza som mala na dva roky, vypršia mi vo februári 2014, budem si ich predlžovať. Zostanem potom ešte minimálne jednu sezónu - tzv. jesenno-zimnú, ktorá sa začína v septembri a trvá do mája," povedala 33-ročná niekdajšia 37. hráčka svetového rebríčka Suchá pre internetovú stránku Akadémie Love4Tennis Erika Csarnakovicsa.

Novozámčanka spočiatku mala v New Yorku veľa individuálnych hodín s rekreantmi, postupne sa to zmenilo: "Teraz mám na starosti oveľa viac detí a juniorov. Mám okruh klientov, s ktorými trénujem." Majiteľ ustanovizne McEnroe síce má veľa iných aktivít, ale často zavíta na vizitu: "Chodieva tam, hoci nie každý deň. Má prehľad. Keď je v meste, vždy príde. Jeho brat Mark je manažér klubu."

Martina Suchá je víťazka dvoch turnajov vo dvojhre na hlavnej profesionálnej úrovni (2002 Hobart, 2004 Québec City). Na medzinárodnej individuálnej úrovni naposledy hrala v apríli 2008 v marockom Fése.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies