Martina Suchá šéftrénerkou v Akadémii Janette Husárovej

NETKY.SK • 25 September 2014, 10:12 • 2 min
Martina Suchá šéftrénerkou v Akadémii Janette Husárovej

BRATISLAVA - Dve zo štyroch členiek kádra SR, ktorý v roku 2002 triumfoval v Pohári federácie tenisových reprezentačných družstiev žien, znova sú v jednom tíme. Martina Suchá bude od októbra šéftrénerkou v Akadémii Janette Husárovej, ktorá o tejto spolupráci informovala agentúru SITA. Niekdajšia 37. hráčka svetového rebríčka vo dvojhre Suchá pôsobila ostatného dva a pol roka v newyorskej Akadémii Johna McEnroa.

slovakia

left justify in out

"Som nesmierne rada, že Martina prijala moju ponuku a podelí sa s nami o trénerské a hráčske skúsenosti. Som presvedčená, že bude pre akadémiu obrovským prínosom," skonštatovala majsterka sveta 2002 vo štvorhre Janette Husárová. 

 

"Teším sa, že môžem byť so Janette znova v tíme, hoci tentoraz v trénerskom. Verím, že utvoríme pre hráčov a hráčky zázemie, v ktorom dokážu dať zo seba to najlepšie a tenis sa pre nich stane vášňou na celý život," uviedla Martina Suchá, ktorá po ukončení vlastnej kariéry (2008) najprv dohliadala na tenisový rozvoj Chantal Škamlovej a pôsobila v Akadémii Love4Tennis, následne dlhodobo pobudla v zámorí. 

 

Janette Husárová Tennis Academy (JHTA) vznikla v roku 2011. Sídli v Bratislave a Stupave. Zameriava sa na komplexnú tenisovú prípravu hráčov všetkých vekových kategórií vrátane detí. Poskytuje tenisovú, pohybovú a kondičnú prípravu a tiež fyzioterapiu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies