Martina Madeja čaká leto plné koncertov

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 16:07 • 2 min
Martina Madeja čaká leto plné koncertov

BRATISLAVA - Slovenský spevák Martin Madej sa v týchto dňoch svedomito pripravuje na koncert s vokálnou hudobnou skupinou Fragile.

slovakia

left justify in out

„Čaká ma v piatok koncert s Fragile na Viva Musica! v bratislavskej Aegon aréne a potom nejaké vlastné vystúpenia,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA. „Denne som do noci v skúšobni, trénujeme s Fragile Queen Symphony,“ priblížil 27-ročný interpret.

 

Po lete plánuje spevák potešiť svojich fanúšikov novým singlom, ku ktorému by chcel zverejniť i videoklip. „Bude to trochu iný klip, ako zvyčajne,“ povedal Madej, ktorého na jeseň čaká tiež miniturné po Slovensku. Na dovolenku si umelec zatiaľ popri povinnostiach poriadne čas nenašiel. „Nevynechal som však niekoľko túr s rodinou vo Vysokých Tatrách. Často tadiaľ prechádzam popri koncertovaní a vždy sa tam rád zastavím. Mám to tam rád,“ poznamenal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona