Martina Chodúra nikdy nebavil život v kapele, rád tvorí sám za seba

NETKY.SK • 10 December 2015, 09:23 • 2 min
Martina Chodúra nikdy nebavil život v kapele, rád tvorí sám za seba

BRATISLAVA - Českého speváka Martina Chodúra nikdy celkom neuspokojoval život v kapele. To bol podľa jeho slov aj hlavný dôvod, prečo sa prihlásil do prvej Česko Slovenskej SuperStar (2009), ktorá napokon vo veľkom odštartovala jeho spevácku kariéru.

slovakia

left justify in out

"V kapele (Robson, pozn. SITA) som bol od začiatku na inej vlne než ostatní. Rocková kapela znamená každý deň skúšky, skúša sa nový repertoár, keď sa nahráva album, ide sa spoločne na chatu, kde sa tie veci vymýšľajú, je to proste kolektívna záležitosť a ja som sa naopak vždy cítil lepšie, keď som tvoril sám za seba,“ priznal v rozhovore pre agentúru SITA.


Rodáka z Ostravy to zároveň odjakživa ťahalo aj k iným hudobným žánrom ako k rocku. "Okrem toho ma vždy lákalo skúsiť si aj iné žánre ako rock, chcel som si zaspievať aj s big bandom či dychovou sekciou, čo teda v rockovej kapele veľmi nehrozilo. Bol som zároveň od ostatných o generáciu mladší, takže som si ani nevedel nič presadiť, nikdy som nemal v kapele nejaké veľké slovo,“ podotkol 26-ročný interpret.


Sen sa Chodúrovi podľa vlastných slov splnil až v Česko Slovenskej SuperStar. "Spievať rôzne štýly a s rôznymi hudobnými telesami, to sa mi vlastne splnilo až v SuperStar. Preto som sa tam aj prihlásil. Z predošlých ročníkov som totiž vnímal, že sa tam stále striedali tie skladby a spôsoby interpretácie. Bola to teda príležitosť, ako ľuďom ukázať, čo všetko viem,“ dodal.


Za skúsenosť so skupinou Robson je však mladý spevák dodnes vďačný. „Napriek tomu som strašne rád, že ma svojho času prijali medzi seba. Veľmi som pri nich muzikantsky narástol, v porovnaní s mojim predošlým amatérskym projektom boli totiž o niekoľko stoviek svetelných rokov lepší,“ vyzdvihol bývalých "kolegov".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies